Du kan logge ind i HeloCRM her.




Når du logger ind, kan du vælge at forblive logget ind i HeloCRM efter du lukker sessionen. Dette gøres ved at sætte flueben i "Husk mig", hvilket vil gemme en cookie i 12 timer, så du formentlig ikke har brug for at logge ind flere gange på samme arbejdsdag. Cookien er begrænset til 12 timer af sikkerhedsmæssige årsager.


Afkrydser du ikke "Husk mig", vil du automatisk blive logget ud når du lukker sessionen. Vi anbefaler, at brugere ikke krydser "Husk mig" hvis de bruger en delt computer.