Før AdWords Visningsovervågning kan tage effekt, skal flg. være i orden:

• Der skal være oprettet forbindelse til jeres AdWords MCC (læs her hvordan)
  • Én eller flere af jeres kunder skal være defineret som AdWords-kunde (læs her hvordan)

Sådan opsættes AdWords Visningsovervågning

Ved en AdWords-kunde, hvor der ikke er specificeret et Kunde-ID, vil der fremgå et "broken link" ikon, som markeret med rødt her:

Ved at klikke på dette ikon, er det muligt at tilføje et AdWords Kunde-ID.

Indtast Kunde-ID og klik på knappen "Gem".

Der vil nu, og fremadrettet, på daglig basis, blive tjekket, om der er visninger på kundens AdWords-konto.

Ikoner:

• Kunde-ID mangler = "broken link" ikon
  • Visninger i går = grønt tjek-ikon
  • Ingen visninger i går = rødt ikon