Størstedelen af vores brugere foretrækker at køre Helo CRM som en selvstændig app, i stedet for at have systemet kørende blandt mange andre faneblade i deres browser.

Med Google Chrome er dette muligt - følg nedenstående trin:

• Åbn Chrome-browseren
  • Gå til Helo CRM: app.helocrm.dk (det er ligemeget om du er logget ind)
  • Åbn Chrome-menuen i øverste højre hjørne - ikon:
  • Vælg "Flere værktøjer" og herefter "Føj til skrivebordet..."
  • Et nyt vindue vises - Sæt flueben i "Åbn som vindue", og klik "Tilføj"
Helo CRM kan nu findes som genvej på skrivebordet og vil efterfølgende åbnes som en selvstændig app.

Da Helo CRM bruges på daglig basis kan det være fordelagtigt at låse "Helo CRM" blandt genvejene, så den altid er lige ved hånden.

Se nedenstående billede for illustration af ovenstående trin.