Brugere

Hvordan tilføjer jeg en ny bruger?
Det er nemt at tilføje nye brugere til jeres konto, men vær opmærksom på at kun brugere med administratorrettigheder kan gøre dette. Følg denne...
Ons., 8 Jun, 2016 at 11:00 AM
Hvad sker der med kunder og leads når en bruger slettes?
Når en bruger slettes, slettes hverken tilhørende leads eller kunder. Det eneste der sker er, at det ejerskab, som brugeren før havde til sine leads/bruge...
tir, 31 May, 2016 at 4:29 PM